Intresseanmälan för att bli volontär inom hälsofrämjande och förebyggande verksamhet

LÄS MER

Uppdragen hos oss är olika och kan variera från engångsinsatser till mer regelbundna uppdrag. Det kan vara att engagera sig i aktiviteter på träffpunkterna, leda balanspromenader, samtala med personer, hålla i högläsning, följa personer till och från träffpunkterna, baka eller leda en grupp för att lära sig hantera mobil och surfplatta.

Vill du bli volontär?

Börja med att fylla i vår intresseanmälan. När vi tagit emot din anmälan bjuder vi in dig till ett möte för att berätta mer om vad det innebär att vara volontär. Du kan berätta om dig och dina intressen och så ser vi om vi har ett passande uppdrag.

Har du några frågor kan du kontakta oss genom att skicka ett mejl till forebyggande@bjuv.se eller genom att ringa till kommunens kontaktcenter på 042-458 50 00 (fråga efter hälsofrämjande och förebyggande verksamhet).

 

Personuppgifter

Uppgifterna i denna e-tjänst kommer att behandlas i enlighet med bestämmelserna i den allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning nr. 2016/679).

För mer information om behandlingen av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad, vänligen besök kommunens hemsida, www.bjuv.se/personuppgifter. Du kan även besöka Integritetsmyndighetens hemsida, www.imy.se, för ytterligare information om personuppgiftsbehandling.

Genom att du skickar in e-tjänsten medger du att du har tagit del av ovanstående information avseende behandlingen av dina personuppgifter av kommunstyrelsen i Bjuvs kommun.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa