Ansökan om allmän förskoleplats

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Här kan du ansöka om plats i allmän förskola. Allmän förskola kostar ingenting och gäller 15 timmar i veckan (525 timmar/år). 

Du kan ansöka från 1 september det år barnet fyller tre år. 
Man kan endast börja på allmän förskola under läsåret , det vill säga inte under till exempel sommarlovet.

Det är förskolan som bestämmer schemat för barnet och allmän förskola följer skolans läsårsindelning. Det innebär att barnet är ledigt alla skollov och studiedagar.

 

Har du redan förskoleplats?

Om du redan har en plats i förskolan kan det finnas möjlighet att ändra till allmän förskola. Ansök om allmän förskoleplats minst en månad innan ni önskar byta. Vid en ändring till allmän förskola är startdatum första dagen i nästkommande månad. När du startar din placering om allmän förskola, avslutas din aktuella placering. För att återgå till vanlig plats gör du en ny ansökan till förskoleplats. Läs mer nedan om att avsluta allmän förskola.

 

Personuppgifter

Uppgifterna i denna e-tjänst kommer att behandlas i enlighet med bestämmelserna i den allmänna dataskyddsförordningen (Europaparlamentets och rådets förordning nr. 2016/679).

För mer information om behandlingen av personuppgifter och dina rättigheter som registrerad, vänligen besök kommunens hemsida, www.bjuv.se/personuppgifter. Du kan även besöka Integritetsmyndighetens hemsida, www.imy.se, för ytterligare information om personuppgiftsbehandling.

Genom att du skickar in e-tjänsten medger du att du har tagit del av ovanstående information avseende behandlingen av dina personuppgifter av kommunstyrelsen i Bjuvs kommun.

Frågor om e-tjänsten

Linn Hammarlund
info@bjuv.se
042-458 50 00

Personuppgiftsansvarig

Melinda Höglind
melinda.hoglind@bjuv.se

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa